60-årig man larmade polis efter att ha blivit attackerad i sitt hem av en gärningsman

| 23 september, 2021

Strax efter klockan halv tre på natten mot onsdagen larmades polis och ambulans till Arvid Västgötes väg i Kalmar. Detta för att uppringaren en man i 60-årsåldern en stund innan blivit överfallen och misshandlad av en annan man i sitt hem. Den 60-åriga mannen märkte vid tidpunkten att något plingade på hans ytterdörr och han gick och öppnade denna. Utanför stod gärningsmannen med ett tillhygge i handen och som då gick till attack mot 60-åringen. Efter detta lämnade gärningsmannen platsen. Den misshandlade 60-åringen hade efter attacken skador i ansiktet, bland annat ett rivmärke på kinden samt sårskador i pannan. När polis och ambulans anlände så dokumenterades skadorna och ambulanspersonalen plåstrade om mannen. Det är dock inte klart om 60-åringen behövde följa med ambulansen till sjukhus eller inte. Polisen har rubricerat ärendet som grov misshandel. Under natten mot onsdagen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-i-60-arsaldern-attackerad-i-sin-lagenhet/?fbclid=IwAR0Up-IrxSe3X4z7oUk_edXng3f_VyFhclAbZ5oKZBGCizNuu7V6MOda59U
https://brottsplatskartan.se/kalmar-lan/misshandel-kalmar-211562

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.