Detta lågintelligenta nonsens tvingas man vakna upp till

| 24 september, 2021

Genierna i miljöpartiet som lyckats formulera denna skrift kan inte ha haft sina huvud på skaft, snarare gömt på undanskymd mörk plats.

“Det måste bli dyrare att förstöra klimatet. Trafik är det ur klimatsynpunkt viktigaste att ställa om. En avståndsbaserad vägtrafikskatt för person- och lastbilar – lägre på landsbygden och högre i städer – behöver införas.”
Ovanstående är föreslaget av Karin Svensson Smith, David Ling och Jesper Olsson (MP). På fullt allvar.

För det första. Det går inte att förstöra klimatet. Klimat är lika med väder på årsbasis. Lär er det innan ni över huvud taget diskuterar åtgärder som inte är nödvändiga och farliga för allt liv på jorden.

Återigen för hundrade gången, CO2 kan inte binda värme. Det spelar ingen roll hur mycket CO2 som släpps ut i atmosfären. CO2 kan inte göra planeten varmare.

Eller ja, det spelar en avgörande roll hur mycket CO2 som vid var tid finns i atmosfären. Ju mer CO2, desto mer växer växter och träd och ju mer dessa växer desto mer syre får vi till vår LIVSVIKTIGA luft! Utan andningsbar luft, inga människor eller djur på jorden.

Försök att förstå detta nu en gång för alla. Det här lärde vi oss i mellanstadiet i skolan. Vad vi inte visste då och inte ens i vår vildaste fantasi kunde tänka oss var att man skulle beskatta det kemiska ämne som är en av de viktigaste komponenterna för att vidmakthålla planetens fortlevnad.

Åke Johansson för Projekt Sanning, 2021/09/24
Bilder: Fotosyntes.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Detta lågintelligenta nonsens tvingas man vakna upp till

 1. Anders

  Såg inte att Tovatt varit med och skrivit under .
  Konstigt .
  De borde ju använda hela sin begåvningsreserv .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.