Hektisk natt för räddningstjänsten och polisen då tre bilbränder och en mordbrand bröt ut nästan samtidigt i Knislinge

| 24 september, 2021

Strax innan klockan 3 under natten till fredagen larmades polisen till en bilbrand i Knislinge i Östra Göinge i Skåne. När polisen anländer så visade det sig att det inte rörde sig om en bilbrand utan om tre bilbränder på tre olika platser: Kristianstadsvägen, Föreningsgatan samt Brobyvägen i Knislinge. Lite senare märkte de att en brand på en uteplats intill Stationshuset på Stationsvägen också utbrutit. Branden på Stationsvägen hade även spridit sig till huset och orsakat rökskador i hela byggnaden. Polisen spärrade av platsen vid Stationshuset och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras där under fredagen. Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand för branden vid Stationsvägen. För de tre bilbränderna har en anmälan en skadegörelse genom brand upprättats. Ingen person ska ha skadats vid bränderna. Under fredagsmorgonen fanns ingen misstänkt eller gripen för någon av bränderna.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tre-bilar-och-villa-satt-i-brand-polis-har-sparrat-av/
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/brand-ostra-goinge-knislinge-211827

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.