Knappt har man hunnit sniffa på luktsaltet efter MP:s utspel om skatt på bilar och drivmedel så träffar man på näste man

| 24 september, 2021

Morgan Johansson har sedan han blev minister envist hävdat att ökad invandring inte leder till ökad och accelererande kriminalitet. Johansson gick så långt att han till och med förbjöd BRÅ, brottsförebyggande rådet, att forska i brott begångna av invandrare. Statistiken skulle bli förödande och peka på att det rasistiska partiet Sverigedemokraterna hela tiden haft rätt.

Nu befinner vi oss 16 år senare i en situation där kvinnor våldtas och misshandlas mer eller mindre på öppen gata. Dagliga mord, dagliga avrättningar där kulvapen använts, misshandel “för att det är kul”, egendomsstöld, villa- och lägenhetsinbrott, personrån, knivmord, knivskärningar – listan kan göras hur lång som helst.

Men nu står Morgan Johansson och öppet erkänner att han haft fel. Som att han vill släta över effekten av en totalt vanvettig socialdemokratisk politik.

För att spä på eländet har Mikael Damberg sagt att man inte kunnat erkänna att Sverigedemokraterna hela tiden haft rätt. Hur många liv har spillts till följd av detta trams?

Men den som tar priset är Magdalena Andersson, blivande statsminister, som på fullt allvar meddelar att nu ska regeringen ta krafttag mot brottsligheten genom att satsa på en ny sluta skjut kampanj liknande den 2018 som geniet Dan Eliasson drog igång till ingen som helst nytta. Man kan förmoda att det ånyo kommer att tas fram speciella armband för kampanjen.

Dan Eliasson har för övrigt inte lyckats med mycket. Eliasson har ständigt varit fel person på fel plats. Eliasson har lyckats med konststycket att få sparken från Migrationsverket (Generaldirektör), Försäkringskassan (generaldirektör), Rikspolischef samt MSB (generaldirektör).

Det absolut sämsta och värsta som kan hända Sverige är att S med hjälp av MP som stödparti får förtroende att leda Sverige ytterligare en fyraårsperiod.

I huvudet på Åke Johansson för Projekt Sanning, 2021/09/24
Bild: sluta skjut

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.