Jack Nilsson: Regeringen är rasistisk!

| 24 september, 2021

Det har minst sagt rört på sig inom socialdemokratin. Först kom beskedet om att Stefan Löfven avgår som statsminister och Ibrahim Baylan som näringsminister, Morgan Johansson som återigen blev pressad i TV (likt intervjun i DW Conflict Zone) om varför “rasistiska” förslag plötsligt är bra förslag när han och partiet själv lägger fram det men också Mikael Damberg som nyligen kom ut som Sverigedemokrat. 

Att gängkriminaliteten är ett gift för samhället och begränsar folks liv är solklart. Att kriminaliteten som fullständigt exploderat i Sverige och som bevakas bestört av omvärlden måste styras upp innan det är helt kört är de flesta av oss överens om men att lägga fram förslag som tidigare varit rasistiska, främlingsfientliga och ren populism – och dessutom försöka få det till ens egna är att ta hyckleriet till en ny nivå. Damberg säger att man var rädd att bli kallad rasist men att samhällsdebatten kommit ikapp och att man nu vågar tala om samhällsproblemen som är en konsekvens av den stora invandringen och den usla integrationen.

Magstarkt. 

Det är främst Socialdemokraterna som inte velat kännas vid de massiva problemen medan befolkningen gapat sig hes. S tillsammans med MP och C har snarare tuggat om rasism, att 30-talet är nära och fullständigt förgiftat debatten som i sin tur polariserat samhället något djävulskt. Det är provocerande att Mikael och Morgan gör en 180 och låtsas som ingenting. Socialdemokraterna låter ofta som Sverigedemokraterna och jag är säker på att de tycker lika i en del frågor men det handlar förstås om att sitta kvar och att försöka hålla sig relevant när man i praktiken tappat kompassen för längesedan.

S/SD – Vräka kriminella.

S/SD – Språkkrav.

S/SD – Hårda straff.

S/SD – Kriminaliteten beror på segregation/invandring.

S/SD – Vi kan inte gå tillbaka till hur det var 2015.

I mina öron låter S som ett högerparti. Säker på att SD inte står för Socialdemokraterna? Det är rena sandlådan och inte alls konstigt att jag tidigare avstått och kommer att fortsätta avstå från att ge mitt stöd till något parti. Det är förstås gott att S tar tag i så viktiga frågor och i en så viktig tid som nu (även om de kopierar andras politik) men jag är rädd att det kommer en ny kovändning efter ett rektorssamtal med MP och där folket återigen glömmer bort vilket gör att vi hamnar på ruta ett igen.

Kort sagt så är regeringen rasistisk – enligt regeringen. Ivar Arpi har så rätt så.

Jack Nilsson


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Jack Nilsson: Regeringen är rasistisk!

 1. Carl den 12

  Att svika sin ursprungliga befolkning, är väl höjden av rasism om något🤔

  Calle är helt övertygad om att våra mor och farföräldrar och förfäder arbetade inte för att människor skulle komma hit och utnyttja vår välfärd och dessutom slå ut vår trygghet med den grova brottslighet vi ser har tagit över makten på gator och torg i vårat samhälle i Sverige.

  Svar
 2. Anders

  Att sossarna dolt sin rasism bakom hårda ord , har nog bara lurat de mest indoktrinerade.
  Anfall är bästa försvar. Nu när inte de rasifierade vita väljarna tar mer skit , måste man lägga om snacket .
  Men bara snacket själva politiken är lika skev som tidigare .
  Om den vältaliga polisen som ni sitt sommartal talade om alla fel vi Svenskar gjort, skött sitt jobb i Borås hade många Boråsare haft en lugnare vardag .
  Snacka går ju , men snacka så det ……
  Inte lika lätt.

  Svar
 3. Christer

  Den så omhuldade värdegrunden som politiker pratar så mycket om gäller inte alla sossar .
  Om man är emot hedersförtryck , omfattas man inte av den .
  Mona S . Jobbade med våldet i samhället , på sossarnas vis .
  D.v.s det gjordes ingenting . Helt i linje med strategierna .
  Åkte runt och kostade skattepengar till ingen nytta .
  Fråga Nalin Pekgul och “Soffan” Hermansson och flera andra sossedamer .
  En spark i baken väntar den som oroar de importerade rösterna .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.