Svensk kvinna åkte hem till en man för sex – blev våldtagen – nu skall mannen utvisas

| 24 september, 2021

En svensk historia i exotisk vardagsmiljö.

Den 9 september 2021 dömdes afrikanen “Larry” till 2,5 års fängelse och utvisning för våldtäkt och misshandel. Av domen från Borås tingsrätt framgår att en svensk kvinna hittade ”Larry” på dejtingappen Badou. Hon lämnade då sin son hos exmannen och åkte över till den afrikanske mannen för vaginala och anala samlag.

I “Larrys”bostad drack de vin. De pratade med varandra. Hon berättade om sin diagnos, borderline. De satte sig i soffan och tittade på film. Han ville att hon skulle sitta i hans knä. De kysstes. Sedan gick de till sängen och där hade de ett vaginalt samlag.

Sedan duschade de. Hon fick låna en T-shirt av honom. De satt och pratade i köket och drack mer vin. “Larry” frågade om hon ville ha sex en gång till och hon sa ”det kan vi väl”. Då hade de analsex i hans säng.

När det började göra ont sa hon att hon behövde en paus. De gick ut och tog en promenad. Han tog bilder på dem. De gick ner till en sjö. Det var trevligt. “Larry” sa att han ville ta henne med till sitt hemland Tanzania och träffa hans släkt och familj. Här kände hon att det gick lite väl fort.

Läser man domen så inser man att sexet inte var det största problemet för “Larry”. Misshandeln med elsladd på sin treårige autistiske son var det som gjorde att han åker ut.

Kvinnan fick ett skadestånd på 115 000 kr. Från välunderrättad källa har hon nu annonserat efter en ny afrikansk man.

Så kan det gå till en helt vanlig vardagskväll i det multietniska landet Sverige.

Åke Johansson för Projekt Sanning, 2021/09/23
Foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.