Knivattack på Fridhemsplan i Stockholm, tre nän gripna

| 25 september, 2021

Strax efter klockan tre under natten mot lördagen uppmärksammar en polispatrull en skadad man vid Fridhemsplan. när poliserna undersöker mannen närmare visade det sig att han blivit knivhuggen. Ambulans tillkallades och förde mannen till sjukhus, Och var enligt uppgift från polisen allvarligt skadad. Polisen inledde en förundersökning gällande försök till mord i ärendet och brottsplatsen spärrades av för teknisk undersökning. Under väntan på den tekniska undersökningen utfördes andra utredningsåtgärder såsom förhör, inventering av eventuella övervakningskameror med mera.

Vakthavande befäl Andreas Dahlin sade vid femtiden på lördagsmorgonen: “Vi har tekniker på plats och jobbar på med förhör.”
Vid sjutiden på lördagsmorgonen var avspärrningarna fortfarande kvar och polisen tekniker höll på med att undersöka platsen. Övrig polisiär närvaro på platsen håller förhör och ser om det finns övervakningskameror. I samband med polisens arbete på platsen har tre män gripits misstänkta för att ha varit delaktiga i knivattacken. Dock var polisen inte på det klara vid sjutiden vilket motivet till knivattacken varit.

https://www.expressen.se/nyheter/knivhuggning-pa-fridhemsplan-tre-personer-gripna-/
https://brottsplatskartan.se/stockholms-lan/mord-drap-forsok-stockholms-lan-fridhemsplan-211934

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Knivattack på Fridhemsplan i Stockholm, tre nän gripna

  1. Pingback: Knivattack på Fridhemsplan i Stockholm, tre nän gripna — – Ocensurerade nyheter och sunt förnuft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.