Kvinna gjorde våldsamt motstånd vid gripandet efter hon vandaliserat restaurang i Ljungby

| 26 september, 2021

Strax efter klockan 2 på natten mot söndagen får polisen i Ljungby ett larm om en pågående skadegörelse mot en restaurang på Stora Torget. Vid tiden har en 30-årig kvinna setts sparka in en ruta på den aktuella adressen. När polisen anländer kort därefter finns kvinnan kvar på platsen, Och trots att hon skadats vid skadegörelsen så gör hon våldsamt motstånd när hon ska föras till ambulansen för vård på sjukhus. Kvinnan är gripen och förutom skadegörelsen så är hon misstänkt för våldsamt motstånd och två fall av våld mot tjänsteman, detta riktat mot polisen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/kvinna-greps-efter-attack-mot-restaurang-i-ljungby/
https://brottsplatskartan.se/kronobergs-lan/vald-hot-mot-tjansteman-ljungby-stora-torget-212029

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.