Ytterligare en häktad för trippelskjutningen vid Gamlegårdens köpcentrum i Kristianstad den 3 augusti

| 2 oktober, 2021

Under fredagen meddelade Kristianstadspolisen att en fjärde man har häktats misstänkt för trippelskjutningen vid Gamlegårdens köpcentrum i Kristianstad den 3 augusti då en kvinna i 60-årsåldern och två män i 20- respektive 30-årsåldern träffades av skotten och skadades allvarligt. Enligt polisen ska mannen som är i 21-årsåldern anhållits på torsdagen misstänkt för inblandning i trippelskjutningen. Och under fredagseftermiddagen häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för mordförsök.

Sedan tidigare sitter två tonåringar häktade misstänkta för mordförsök, och en tredje person sitter häktad för medhjälp till mordförsök. Sedan tidigare har åklagaren Pernilla Åström sagt att det finns fler misstänkta inblandade i den här händelsen. Hon har dock inte sagt hur många eller om hon och polisen vet vilka de är. Pernilla Åström meddelar också att åtalet mot de häktade kommer att dröja månader innan det är klart.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/ung-man-begard-haktad-for-trippelskjutningen-/
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/ung-man-begars-haktad-misstankt-for-gamlegardsskjutning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.