Tonårspojke knivrånad på sin jacka i Bromölla

| 7 oktober, 2021

Strax innan klockan 17 på onsdagseftermiddagen larmades polisen om ett rån vid tågstationen i Bromölla i östra Skåne. Enligt uppgift ska rånet ha skett en timme tidigare då en okänd man gått fram till en tonårspojke och hotat honom med ett knivliknande föremål och tilltvingade sig tonåringens jacka för att sedan lämna platsen. Varifrån tonåringen larmade polisen är inte känt, likaså varför larmet dröjde. Men polisen har talat med honom och en anmälan om misstänkt rån är skriven. Enligt uppgift var pojken inte fysiskt skadad efter rånet. Ingen var under onsdagskvällen misstänkt i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/knivran-mot-tonarspojke-i-bromolla-garningsman-stal-hans-jacka-/
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/ran-bromolla-213164

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.