En man skjuten i Landvetter centrum, en man gripen för skjutningen

| 8 oktober, 2021

Strax innan klockan 1.40 under natten mot fredagen larmades polisen till ett misstänkt mordförsök i Landvetter centrum. Initialt sade polisen att det handlade om ett grovt våldsbrott, men senare under fredagsmorgonen meddelade polisen att det rör sig om en skjutning. Enligt polisen har en person förts med ambulans till sjukhus. Det ska dock inte röra sig om några livshotande skador. En man kunde övermannas och gripas på platsen, enligt uppgift ska mannen vara känd av polisen sedan tidigare, målsägande ska dock inte tidigare vara känd. Under natten har platsen varit avspärrad och polisen har genomfört en teknisk undersökning samt förhört vittnen. En förundersökning om mordförsök har även inletts under natten. Brottsplatsundersökningen var klar vid klockan 7 och polisen lämnade då platsen.
Polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler sade dock: “Just nu har vi lämnat men det är absolut inte otänkbart att vi kommer tillbaka.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/en-gripen-for-grovt-valdsbrott?fbclid=IwAR1t7zA1fbpV99JMoTfxm6X2QeXDbFAisXUYbKDiHl9lNE4nWCOxvJ8i8m0
https://www.expressen.se/gt/grovt-valdsbrott-en-person-gripen/
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-natt-vastra-gotalands-lan-213302

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.