Pojkar utsatta för rånförsök och misshandel vid rånförsök av jämnåriga

| 8 oktober, 2021

Strax innan klockan 16 på torsdagen larmades polisen i Borås att två unga killar har utsatts för ett rånförsök av andra unga personer i närheten av Bergdalskolan i Borås. Enligt uppgift ska de unga killarna blivit slagna i samband med rånförsöket och den ena av killarna fick näsblod, men polisen såg inget behov av ambulansvård.
Polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler sade: “Två andra killar som kan vara intressanta i utredningen har kunnat stoppas och kontrolleras.”
Alla de inblandade är enligt polisen i högstadieåldern. Polisen var fortfarande kvar på platsen strax innan klockan 17 för att tala med de drabbade och med vittnen. Polisen har upprättat en anmälan om försök till rån och om misshandel i ärendet. men det är oklart om polisen har omhändertagit de två andra killarna under kvällen eller de släppts fria efter polisförhöret.

https://www.expressen.se/gt/tva-pojkar-utsatta-for-ranforsok-vid-skola/
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/ran-forsok-boras-213255

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.