Richard Jomshof (SD): Stoppa alla muslimska friskolor

| 12 oktober, 2021
Liksom han gjort även tidigare år föreslår sverigedemokraten Richard Jomshof att alla muslimska friskolor ska förbjudas. Det är en av drygt 4 100 motioner som kommit in till riksdagen, och som nu ska behandlas i de olika utskotten. Foto: Hossein Salmanzadeh/TT

Stoppa alla muslimska friskolor, låt inte RFSU bedriva skolans sexualundervisning och förbjud religiösa symboler i skolan. Det är några av förslagen på temat skola som riksdagens ledamöter lämnade in innan den allmänna motionstiden gick ut förra veckan. Totalt har 4 150 motioner lämnats in.

En av de åtta, partisekreteraren Richard Jomshof, skriver i en separat motion att Sverige bör stoppa nyetablering av muslimska friskolor och verka för att ”så snart det är möjligt stänga ned de muslimska friskolor som redan existerar och därmed införa ett förbud mot alla former av muslimska friskolor i Sverige”.”

Läs i Världen Idag


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.