S-toppen Britt Bohlin kände till tjänstemannens aktivism – planerade ”svenska zoner”

| 13 oktober, 2021
Foto: riksdagen.se samt twitter.com

Nu kan Nyheter Idag avslöja att Britt Bohlin (S), före detta gruppledare i riksdagen, kände till några av topptjänstemannens sidoprojekt. – Hon har redan tagit mig i örat två gånger, har han tidigare berättat för Nyheter Idag. Men toppjobbet inom staten fick han behålla. I hemlighet planerade han att bryta ut svenska kommuner för att skapa vad som nu kallas ”svenska zoner”.

Läs i Nyheter Idag


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “S-toppen Britt Bohlin kände till tjänstemannens aktivism – planerade ”svenska zoner”

 1. ulf

  Så mycket var det rödbruna spektaklet värt när det gäller sd,heja Löfven,Damberg och Strandhäll,med vidhängande anhang.Sanktionerat av Lögnhal(S)arna uppenbarligen.Morgan och Damberg ni är sannerligen det lägsta som går att uppbringa inom politiken.Ta Expo med er och gräv er egen grav där ni kan sitta och ljuga utan att det hörs……ni är ta mej f n det mest lågstående ynkliga man kan uppbringa inom politiken.Ta Löfvens hela ljugande patrask med er till underjordens glömska…🤯🤯 Tiden är för länge sedan passerad när ni kunde ljuga er bort från er egen oförmåga och rena obildning samt fullständiga avsaknad av kompetens.Vila i frid.🙄Här vilar lögnhal(S)patrasket.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.