‘Tredje dos’ (kanske fler) innebär att ‘flockimmunitet’ fortsättningsvis är avlägset efter 18 månader – kanske en ‘utopi’!

| 14 oktober, 2021

‘Fullvaccinerad’ är vilseledande och felaktigt språkbruk.

Påminner om ‘desinformation’ (HÄR).

Det framträder en allt tydligare bild av att två vaccindoser mot ‘coronaviruset’ INTE kommer vara tillräckligt för många människor i samhället, dvs skyddet försvinner successivt för att undvika allvarlig sjuklighet och död (HÄR och HÄR).

Det nämns allt oftare om ett kommande behov av en tredje i närtid, men också en fjärde och kanske femte vaccindos mot ‘coronaviruset’ i ett längre tidsperspektiv. Äldre kommer inom kort att vaccineras med en tredje dos.

Det innebär i förlängningen införandet av ett ‘rullande’ vaccinationsschema  beroende av hur snabbt eller långsamt vaccinationsskyddet avtar för att hålla coronaviruset ‘i schack’.

Det innebär också  att s k ‘flockimmunitet’ fortsättningsvis är avlägset efter 18 månader.

Det kan i värsta fall vara en ‘utopi‘, dvs INTE realistiskt i närtid.

Göran Svensson är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.