MILJÖPARTIET HOTAR SVERIGES FRAMTID

| 17 oktober, 2021
När Miljöpartiet fått som man vill, mer än något annat parti i modern svensk historia, ja, då överger väljarna partiet eftersom den gröna revolutionsromantiken visade sig landa i grå oljebaserade utsläppsmoln och kaos. Foto: MostPhotos.

Problemet för MP är inte att de fått igenom för lite i samarbete med Socialdemokratin, utan att de fått igenom för mycket. Miljöpartiets stora inflytande hotar att rasera landets grundläggande infrastruktur vilket kan bli en katastrof för svenska folket.

Partiet som nu har kongress har haft enormt inflytande över Sverige, inte bara i de sju år man suttit i regeringen utan också dessförinnan då Fredrik Reinfeldts minoritetsregering tungt lutade mot Miljöpartiet och från 2011 bedrev en extrem invandringspolitik där gränserna öppnades för såväl arbetskraftsinvandring till låglönejobb som gränslös asylinvandring.”

Läs vidare i SAMTIDEN


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

1 En tanke på “MILJÖPARTIET HOTAR SVERIGES FRAMTID

  1. Sala

    MP har förvandlats till Medeltids Partiet och befolkas nu av folk från länder som ser hästransporter och dass på gården som global överlevnad

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.