Artisten Einár, 19, död efter skjutning i södra Stockholm

| 22 oktober, 2021
Artisten Einár, 19, är död efter en skjutning i södra Stockholm på fredagsnatten, enligt uppgifter till Aftonbladet. Foto: Carolina Byrmo

“Artisten Einár, 19, slog igenom med låtar om förorten och talade öppet om sin stökiga bakgrund.

Sent på torsdagskvällen sköts han ihjäl i Stockholm, enligt uppgifter till Aftonbladet. Och mordet kan ha fångats på film.

– Han har träffats av flera skott och avled på plats, säger polisens presstalesperson Ola Österling.

Enligt uppgifter till Aftonbladet från samstämmiga källor är det artisten Einár som är skjuteni dådet. 

Hans sista inlägg på Instagram skrevs för en vecka sedan. Kommentarerna på inlägget var i natt fyllda med kondoleanser från chockade fans. 

Polisen drog igång en stor insats efter mordet. Enligt uppgifter till Aftonbladet har två mörkt klädda personer setts lämna platsen.

– Man letar efter fler än en person. Vi har fått signalementsuppgifter på att de vi misstänker är fler än en, säger Ola Österling.”

Aftonbladet


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “Artisten Einár, 19, död efter skjutning i södra Stockholm

 1. ulf

  Ett samhälle och land i fritt fall som Löfven lämnar över till eftervärlden.De sista sju åren under lögnhal(s)partiets nedmontering av Sverige är som en mardröm,ett mångkulturellt slaskdike.Aldrig har ett misslyckande från en regering varit mer uppenbart och inkompetensen mer synlig.Ett fullständigt svek mot svenska skattebetalare,ett misslyckande som ekar över världen.Det är en ren ynkedom att bevittna skitpratet från Löfven och hans patrask till ministrar medan Sverige rasar till U lands nivå och importerat inbördeskrig…….Avrättningar och brottslighet är nu daglig medicin för svenskar och enbart skitprat från en pajasregering som inte borde finnas……Mord,våldtäkter och brottslighet utan motstycke är vad dessa skämt till styrande socialister kan klämma fram………och utsugning av statskassan från deras köpta rö(s)tboskap……påhejade av regering och knähundspartier samt dårarna i miljöpartiet med dess rena avarter till politiker🙄🙄Men mina skattepengar tycker Ni skall försörja all denna skit lik förbannat…..🤯🤯🤯🤯 Ni får väl en timme i Agenda och skylla allt på någon annan än Er själva…Landsförstörare och tomskallar utan verklighetsmedvetande.

  Svar
 2. Carl den 12

  All min Omtanke och Kärlek går till Einar’s nära och kära❤

  Calle ser att Einar, var en utav dom få riktiga stjärnorna inom sin genre, så ung och talangfull🌟

  “Sätter dom på plats” är och förblir, en utav Sveriges mest personliga låttexter genom tiderna, där Einar tog yttrandefriheten och markerade sitt värde som människa💪

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.