BITTE ASSARMO: Vad hände med moderligheten

| 7 november, 2021

“Ibland blir man häpen över hur vissa människor tänker. Jag vet att man egentligen borde vara van vid allt, men hur det än är så förekommer det fortfarande tillfällen då åtminstone jag blir förvånad. Det blev jag häromdagen, då jag mötte en gammal bekant vars dotter blivit antastad av en grupp afghanska unga män.

Jag blev chockad och illa till mods över att det hänt min gamla kompis dotter, som bara är tretton år, och vi pratade en stund om det som hänt. När jag frågade om övergreppet var polisanmält fick jag veta att de inte hade gjort någon anmälan.”

Bitte Assarmo

Läs vidare i Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “BITTE ASSARMO: Vad hände med moderligheten

 1. Sala

  Allah dessa “goda” människor som frossar i sin godhet så de inte ser verkligheten

  Svar
 2. Carl den 12

  Tack, Bitte❤

  Det är EXAKT sådana här personer, man inte önskar ha i sin omgivning, för det säger en hel del vad dom är gjorda utav och tillför inget gott, utan tvärtom är orsaken till att övergreppen fortsätter💔

  Snacka om att “sälja” sina barn och unga, för att framstå som “god” och politiskt korrekt, detta SverigeSyndrom förstör generationer🙈🙉🙊

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.