Löfven: “Det har varit sju fantastiska år” – FÖR VEM? ‘Snacka’ om ‘egocentrisk’ och ‘narcissistisk’ självbild!

| 10 november, 2021

Löfven visar prov på fullständig oförmåga till självkritik och självreflektion.

“Det har varit sju fantastiska år”. 

Snarare ‘sju sorger och åtta bedrövelser’.

Det verkar INTE finnas någon botten i Löfvens verklighetsflykt och vägran att ta ansvar. Under sin tid som statsminister fick Löfven hantera två kriser (dvs migrationskrisen 2015 och pandemikrisen 2020).

Hanteringen av båda kriserna kan liknas vid haverier.

Löfven står alltså i direktsändning inför pressen och säger att det varit ‘sju fantastiska år’ under hans tid som statsminister, men den kritiska frågan är:

För vem…?

‘Snacka’ om ‘egocentrisk‘ och ‘narcissistisk‘ självbild.

Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

6 tankar på “Löfven: “Det har varit sju fantastiska år” – FÖR VEM? ‘Snacka’ om ‘egocentrisk’ och ‘narcissistisk’ självbild!

 1. ulf

  Och ryggradslösa ynklighetspressen kryper i ovärdighetsdyn och höjer det fullkomligt historiska misslyckandet till skyn.Sanningen vill ingen se att det ären ren katastrof för Sverige som äntligen lämnar,säger äntligen.Sämre statsminister och sk ” regering” får man gräva efter i ett U land långt borta i mörkaste……………a.Fullkomligt inkompetent.
  Nu har Social patrasket börjat sin valrörelse,de vet att val vinner man hösten och våren före valet,av erfarenhet.Den socialistiska valrörelsen körs nu i 100% fram till valet 22.I vår vet alla att de flesta bestämt sig hur de skall rösta!!!!! Allmänt känt sen länge.
  Varför har då en fullkomligt supertrött och feg sk opposition inte ens enats om en annan politik,ett samlat alternativ,och en annan politik som rättar upp dårskapen i Sverige ? För att man känner sig bekväm med utvecklingen förmodligen ! Och ” ickeansvaret ” , gör man noll blir det ju följdaktligen inga problem.
  Därför att det är enbart ett kraftfullt och modigt SD,och mestadels Kd, som står för förnyelse och förändring,ett oändligt förändringstrött (M)enlöst moderaterna ,utan ryggrad hos partiledaren har inte ens ambitionen eller modet,att regera.De verkar bara vara helt nöjda med att skälla lite varsamt på allt som de röda beslutar,men är för fega inombords att utmana dårskapen.🙄I grund ansvars och regerings rädda politiker utan ryggrad.Beklämmande feghet och bekvämlighet,enbart SD utstrålar nytänkande och mod att stå emot all vänsterskit som per automatik avsöndras från den intelligens platån 🙄🙄
  Nu är lögnhal(s)partiet i full acceleration och 100% valrörelse medan enbart S D har fattat att val vinns ett år före valet 🇸🇪
  Sker ingen upptrappning med allvar bakom är valet redan avgjort och Sverige förfaller till oigenkännlighet som utstakat…..
  Om det finns en opposition,vakna för fan, valrörelsen rullar på för fullt nu, i vår är den klar……då ha alla bestämt sig ,vilket är ert alternativ till fortsatt nedmontering av Sverige ? Fortsatt lite försynt gläfsande i hallen….. ????????
  In med nya krafter som Åkesson ,Sonesson och Uvell som fattar vad det gäller……Sveriges framtid.
  Valrörelsen pågår nu förfullt,fatta det trötta Moderater , är ni helt knäckta innan det ens har börjat ? Sd ,ni skall ha en eloge som ändå försöker……..👍🏻🇸🇪

  Svar
 2. Carl den 12

  Sju Svåra år🤔

  Vi som röstade på S för att få bort M Reinfeldts regering, hade mycket högre förväntningar än så här och så kör S på i exakt samma anda❗❗❗

  Många med mig som inte ens är socialdemokrater, kan inte se det fantastiska någonstans❓❓❓

  Calle ser att vi Svenskar måste stå mer enade och ställa krav på våra politiker, för Moder Svea förtjänar en ledare som ser till folkets bästa och landets framtid🇸🇪

  Vi är så körda, om vi inte får en ledare som är helt i motsats till Reinfeldt, Löfven och deras medlöpare💔

  Svar
 3. Anderssonskan

  Undrar vad Löfven värderar högst under de 7 år han regerat .
  Nordens lägsta pensioner .
  Europas högsta brottslighet .
  Pisaresultaten.
  Våldtäktsstatistiken .
  Han har en del att välja på .
  Och det har vi etniska Svenskar också.
  Vill vi leva i ett fritt Sverige ,
  Med en fungerande välfärd.
  Då får vi rösta rätt , inte rött .
  På äldre dagar av pensioner vi arbetat ihop .

  Svar
 4. Anders

  Gammelmedia skriver inget om de verkliga orsakerna till den nya flyktingsituationen i Europa.
  För det första känns det svårt att kalla den en humanitär katastrof om det kostar upp till 200,000kr att hamna där .
  Vidare är det Tysklands och Sveriges slappa inställning som gjort att dagens situation uppstått .
  Nu efter 6 år har många av “flyktingarna” semestrat i sin hemländer och berättat om länderna där allt är gratis utan motprestationer.

  Svar
 5. Sala

  Verkligheten har inte varit hans starka sida.

  Den verkar han aldrig ha sett

  Svar
 6. Göran

  Påminner mig o historien om patienten hos tandläkaren när tandläkaren just meddelat att han behöver dra ut en av patientens visdomständer.
  Patienten: Kommer det att göra ont?
  Tandläkaren: Ibland kan jag få lite kramp i fingrarna just när jag skall dra ut visdomstanden, men oftast känner jag ingenting.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.