Johan Westerholm: Så har informationskriget mot Sverige inletts

| 15 november, 2021
Politics Today / SETA. Faksimil från internet Montage.

Forskaren vid Kings College, London, Andreas Krieg går till attack mot svenska myndigheter samt forskaren docent Magnus Ranstorp i en artikel på Politics Today. En sida, visar det sig, som kontrolleras av den turkiska regimen samt att Ledarsidornas granskning nu visar att Krieg inte alls tagit fram grunddata till sin artikel själv. Tvärtom finns det i svenska arkiv inga spår av att han själv eller de organisationer och universitet han är verksam vid har ställt frågor eller begärt ut handlingar. Något som någon annan gjort åt honom som valt att inte synas.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.