Kristersson: Helt uteslutet med SD i min regering

| 15 november, 2021

“Ulf Kristersson säger till Aftonbladet att det är ”helt uteslutet” att SD får ta plats i en eventuell M-ledd regering. För att kunna samarbeta på regeringsnivå krävs ”dokumenterad erfarenhet för att kunna samarbeta väl”, säger han.

– SD har inte det, det finns ingen som har samarbetat med dem. Man måste bygga upp ett förtroendekapital för att kunna göra det, säger han.

Kristersson säger också att ett annat skäl är ”att vi i många frågor tycker rejält olika”.”

Omni


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

5 tankar på “Kristersson: Helt uteslutet med SD i min regering

 1. Sala

  Då kan det firas inom S.

  Att tro att M skulle klara av ett regeringsskifte visar på att de inte fattat den frustration som finns bland vanligt folk

  Kristerssons dagar kan vara räknade

  Svar
 2. ulf

  Den (M)onumentala fegheten ,vekheten och oförmågan att regera ,samt djupa rädslan , lyser i all sin prakt.Kristersson och M har helt enkelt inte det som krävs för ett regeringsskifte,ryggrad saknas fullständigt.Hur tror M att de skall få majoritet och bli regeringsbildare ? Hopplöst ofattbart !!Det tror de inte på själva,kamplust är ett sen länge glömt begrepp.
  Helt tydligt är M maniskt strykrädda för att kliva fram och ta det politiska initiativ som krävs för att rädda Sverige.Fullständigt patetskt och politiskt tomt.
  Planen är förmodligen att sätta sig i knä på lögnhal(s)partiet, och (C)appvändarna samt Miljötokarna.Då behövs ju inget politiskt mod,bara fortsatt lite gnäll för galleriet,och om man inte vågar bedriva sin egen politik så riskerar man ju inget heller.Bara hänga med som viljelösa högavlönade hjon utan värdighet och framförallt nytta.
  Så rättar man in sig i ledet enbart för att stänga ute Lööfs ytterparti kollegor. Sd och V som tydligt är de enda partier som besitter politiskt mod och en genuin vilja att förändra Sverige till det bättre.
  M och Kristersson har verkligen sänkt sig själva till en obegripligt ryggradslös och framförallt avslöjande feg skitprats nivå där inget som gagnar Sverige ens finns i deras egen fantasi.De borde skämmas i sin ynkliga ickeansvars feghet.Noll styrka,framtidsvision och värdighet.Körda redan ett år före valet och Sveriges förfall fortsätter med deras uppenbara stöd.Men lönen ramlar ju in ändå så varför utföra mer än absolut minimum………🙄🤯 och landet Sverige..so what. !?

  Svar
 3. ulf

  I min regering,säger Kristersson………😂😂 Vakna ur drömmen.M planerar sannolikt med S och C inför valet………

  Svar
 4. Carl den 12

  Ulf hade chansen att rädda upp M, ifrån att Reinfeldt ödelade tron på att M eventuellt, kan göra gott🤔

  Calle önskar tro på förlåtelse, men det Reinfeldt och hans regering utsatt Sveriges medborgare för, är oförlåtligt oåterkalleligt💔💔💔

  Samarbete hit och dit, erat förbannade uppdrag är att skapa ordning och reda, INTE kaos❗❗❗

  Svar
 5. Christer

  Nästa jakt och kaffepaus tar han lämpligen med Annie Lööf.
  Nu är de snart i samma klass , om man ser till svamlet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.