Hans Sandin: Dom flesta säger att dom vill höja pensionerna, men aldrig med hur mycket. Avsätt Magdalena Andersson NU!

| 17 november, 2021

Vi vill inte ha en höjning med 25 kronor i månaden utan en rejäl höjning så vi kommer över fattigdomsstrecket och det skulle kosta minst 20 miljarder, därför att vi har inte följt löneökningarna på många herrans år Nooshi Dadgostar.

Du vet att detta inte går igenom, så har du det minsta av respekt kvar för dina väljare Nooshi Dadgostar så fäller du regeringen, för du har inget annat val. Att agera dörrmatta åt Socialdemokraterna är definitivt slut nu.

Vi vill komma fram till en överenskommelse som innebär stora förbättringar för de pensionärer som har det sämst ställt säger Nooshi Dadgostar.

300 000 pensionärer räknas som fattiga. 40 procent av kvinnorna och tolv procent av männen har en allmän pension under 10 553 kronor i månaden före skatt.

Den arbetsgrupp som gjort denna överenskommelse om pensionerna avsåg inte ens själva att nivåerna för de sämst ställda pensionärerna skulle bli så låga som de nu är. Trots det gör varken Socialdemokraterna eller Moderaterna något åt det.

Vi har nu konstruktiva diskussioner med Magdalena Andersson och jag hoppas att vi kommer fram till en lösning. De väljare som röstar på Vänsterpartiet ska kunna vara säkra på att jag i varje läge företräder dem.

Nej Nooshi Dadgostar, om du inte fäller regeringen har du tappat allt förtroende och faller helt platt som en dörrmatta återigen. Det är “Pensionsgruppen” som bestämmer om pensionerna och det vet du mycket väl och där sitter dom som stoppar allt om bättre pensioner.

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

3 tankar på “Hans Sandin: Dom flesta säger att dom vill höja pensionerna, men aldrig med hur mycket. Avsätt Magdalena Andersson NU!

 1. Anders

  Jag tror Nooshi står pall . Hon kommer att suktas med fagra löften , som ingen har för avsikt att uppfylla .
  Det enda som kommer att hända är att hon förlorar allt det hon tidigare byggt upp .
  Hon kommer att hotas på olika sätt , men inget kommer att hända .
  Om hon orkar stå på sig , oavsett utfallet , passerar hon , i status , alla tidigare partiledare för Vänsterpartiet .
  +att hon blir tagen på allvar under hela sin partiledartid.
  Så stå på dig , Nooshi , du har allt i egna händer .

  Svar
 2. Göran

  “Respektavstånd” basunerades ut av bl.a. Löfvén, Kristersson m.fl. JÖK-ar när förra “leveransen” av bättre pensioner diskuterades. “600 kronor” basunerade Löfvén ut med sedvanlig fradga ett känsloladdat tal till nationen. De flesta märkte absolut ingenting av det. Hade du 17 000 brutto i pension (dvs ett belopp som INGEN arbetar för idag) var du över gränsen för tilldelning.
  Så nu tycker jag att vi inför ett annat “respektavstånd”, säg på ca 380 000 km*. Där placerar man alla JÖK-ar och låter någon annan sköta landets affärer.

  *En sträcka som det tar ljuset ca 1,3 sek att färdas och som samtidigt är avståndet till jordens egen balansaxel. Också kallad månen.

  Svar
 3. Peter

  SD, KD och V har samma agenda om pensionerna. Ni kan gå samman och bilda egen regering nästa år som fixa en ny köpstark grupp i Sverige

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.