Johan Westerholm: Så fungerar Lawfare och falsk forskning i opinionsbildningen

| 17 november, 2021

De senaste årens utveckling av debatten visar på hur två nya företeelser i opinionsbildning och debatt fått fäste. Metoder som sedan många år utvecklats i det postmarxistiska kluster där bland annat Muslimska brödraskapet ingår. Metoder som är väl kända internationellt och som innefattar inte bara “Lawfare” utan även hur akademin, med sin höga status, i flera fall producerat något som har mindre med forskning att göra utan mer av opinionsbildning med avsändare som inte vill synas allt för mycket.

Johan Westerholm


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.