Ghazal Saberian (SD): ”JAG SKÄMS INTE FÖR ATT VARA SVERIGEDEMOKRAT” – Jimmie Åkesson

| 18 november, 2021

I SVT:s 30 minuter med Anders Holmberg, 26 min in om individer med nazistisk och rasistisk bakgrund i partiets tidiga historia. 

Anders Holmberg: Men du tycker inte de har någon betydelse för dagen? 

Jimmie Åkesson: Nej, ingen som helst betydelse. 

Detta är huvudet på spiken. De individer med den bakgrunden har lika lite betydelse för Sverigedemokraterna idag som Centerpartiets rentav rasideologiska politik eller Socialdemokraternas stämplande av ett stort rött ”J” i judarnas pass har för den politik de driver och de partier de är idag. Sedan att de till skillnad från Sverigedemokraterna inte städar ur extremister, i deras fall islamister, ur sina partier får faktiskt stå för dem. 

Någon gång måste man släppa den skit som alla partier vid något tillfälle haft i sin historia och gå vidare. Det är den politik vi för idag och det är de värderingar och den vilja vi har idag för att arbeta för ett bättre samhälle som är det som räknas. 

Jag skäms inte över att vara sverigedemokrat även om det finns människor som vill att jag ska göra det. Ingen ska längre behöva känna att de skäms eller känna oro över att bli socialt utpekade för att de är sverigedemokrater. 

Jag är extremt stolt över mitt parti och min partiledare som tagit oss dit vi är idag!

Ghazal Saberian, Stockholmspolitiker i opposition (SD) 


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.