Hans Sandin: Detta hände inför valet 2018 och nu upprepar man med ytterligare indragningar i välfärden.

| 19 november, 2021

Genom att Socialdemokraterna gick ut och beordrade samtliga departement i riksdagen om indragningar inför valet 2018, men som aldrig folket informerades om, ser vi nu en allt sämre välfärd och historien upprepar sig 2021 med dessa marodörer vid makten i Sverige.

Det innebär också kortfattat att skolan, vården, omsorgen, polisen, militären, rättsväsendet, miljösatsningar m.m. kommer att se stora delar av sina verksamheter frysa inne, senareläggas eller helt slopas. Lägg därtill ökade skatter på totalt 65 miljarder som har resulterat allt sämre villkor för dom svagaste grupperna i Sverige bl.a. pensionärerna.

I dag upprepar man indragningar på samtliga skolor där lärare få gå från sina arbeten runt om i Sverige och fler indragningar är att vänta.

Allt detta på grund av en totalt vansinnig massinvandring som kostar skjortan och en skuldsättning till EU och ett slöseri vi aldrig skådat tidigare historiskt som inte är av denna värld med våra skattepengar. En politik som inte kan accepteras på några villkor.

Jo, Pensionssystemet sämst inom hela EU – Skolan verkar vara i botten – Åldringsvården fungerar inte – Sjukvården dras ner – Socialvården går på knäna – Bostadspolitiken är i botten – Ungdomarna får inga jobb – Jordbruken läggs ned på löpande band – Nedrustning av försvaret – Polisen var finns dom? – Järnvägen totalt nedsliten – Transportsektorn raseras. Nedmonteringen verkar total, så vad har man åstadkommit?

För övrigt anser jag att samhällskontraktet mellan stat och invånare är utagerat då staten ej uppfyller de krav som avtalet kräver med hänsyn till upprättande av landets gränser, säkra vår trygghet och upprätthålla lag och ordning, säkerställa och investera i vår välfärd.

Regeringen har krav på sig, från bland annat grundlag och riksdag, att bereda sina ärenden väl. Det ska utredas, lagrådskonsulteras och remissrundas. Enligt den ska konsekvensanalyser göras av hur lagförslag påverkar finanserna i stat, kommuner och landsting, liksom sysselsättningen, offentlig service, brottslighet, jämställdhet och integration. Inget av detta har gjorts!

Var finns oppositionen mot denna nedmontering av landet och har det hänt något dom sista decennierna är en fråga som du bör ställa dig inför valet 2022?

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

1 En tanke på “Hans Sandin: Detta hände inför valet 2018 och nu upprepar man med ytterligare indragningar i välfärden.

  1. Göran

    Ja frågan är om ens SD kan kalla sig opposition nu när partiet bjuds in i stugvärmen. För att M, KD och L (Eller lilla fr Lööf och lilla fr Dadgostar) inte är opposition står väl ändå klart för alla som är intresserade av Sveriges väl och ve.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.