Johan Westerholm: Så ser oppositionens dilemma ut

| 22 november, 2021
Foto: RIksdagen

I skymundan har nu Liberalerna genomfört sitt sista landsmöte innan riksdagsvalet 2022. Att partiet är desperat och i kris finns det mycket som talar för. Inte minst är rekryteringen av “kändiskandidater” ett sådant drag. Och samtidigt finns det inte några egentliga skäl för Moderaterna att uppmuntra till stödröstning då Kristersson är beroende av varje röst för att bli största parti i det liberal-konservativa blocket.

Trots att Liberalernas landsmöte genomfördes under helgen finns det idag, dagen efter att det avslutades, några egentliga spår kvar i nyhetsrapporteringen från mötet. Inte heller under själva mötet var det något som föranledde några större rubriker eftersom de politiska journalisterna dessa dagar är mer intresserade av de pågående försöken att bilda regering. 

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.