Johan Westerholm: Ur varje kris en möjlighet

| 25 november, 2021
Magdalena Andersson. Foto: Pressbild regeringen.se

Ur varje kris en möjlighet. Ingenting kan stämma bättre på resultatet av “Superonsdagen” som slutade i politiskt kaos. Igen. Men tvivelsutan har Magdalena Andersson nu en unik möjlighet att konsolidera både parti och regeringen i det moment som skapades av Miljöpartiets avhopp.

Magdalena Andersson (S) har till talmannen kommunicerat att hon är beredd att söka riksdagens stöd för att bli statsminister i en ren S-regering. Den stormiga utgången av det som kom att kallas ”Superonsdagen” ses som positiv enligt en S-källa med insyn till Aftonbladet.

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.