Tolv personer döms i insiderhärva – Percy Nilsson frias – Dan Olofsson får villkorlig dom och böter.

| 25 november, 2021
Bild: Svt

“Stockholms tingsrätt dömer tolv personer för inblandning i insiderbrottslighet som skett under åren 2017-2018 i fastighetsbolaget Victoria Park respektive det danska telekombolaget TDC. Bland de som döms finns näringslivstoppen Dan Olofsson. Företagsledaren Percy Nilsson frias.

Totalt 14 personer stod åtalade, varav tolv fälls för inblandning i insiderbrottslighet som skett under året 2017-2018 i fastighetsbolaget Victoria Park respektive det danska telekombolaget TDC. Påföljderna har för de huvudåtalade bestämts till fängelse, som längst 1,5 år. De övriga döms till villkorlig dom med antingen samhällstjänst eller böter.”

Läs i Dagens Juridik


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.