Sluta Gnäll – Om Strandhäll

| 3 december, 2021

Hela Twitter och MSM kokar av indignation över några obetalda fakturor. Att MSM gör det kan jag förstå för då slipper de ta ställning till hur Sveriges mest feministiska regering med Sveriges första KVINNLIGA statsminister (och ja jag skriver med versaler för det är fan det ENDA all media och vänstern lyft fram under andidaturen så då ska jag också göra det i jämlikhetens namn till dess det är ett offer för Magda att vara kvinna då kritiken kommer från bland annat antivaccers då EU ska tvångsvaccinera oss – dont get me started om utsatta områden – se videon).

Att Twitter gör det är bara för att det är intellektets bottenskrap och narrens plats på värdshuset att raljera. Men ärligt. Detnyaparadigmet.com menar att det HÄR är vad fan vi BORDE prata om… Det är för mycket tomgång. Kom igen. Det är fucked up nu! 

Niklas Gerholm


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “Sluta Gnäll – Om Strandhäll

 1. ulf

  Då tycker jag att det inte skall gnällas över SD i alla olika sammanhang heller !! En sån som Strandhäll skall föreställa klimat och miljö minister och vara insatt i energiförsörjningen.Det blir rent löjeväckande hon borde sätta sig i skolbänken och försöka lära sig ex vis hur många reaktorer sverige har.Ren fars att torgföra sin okunskap och brist på bildning…..men typiskt i sossevärlden där kunskap inte är en viktig faktor.Det räcker med att vara outbildad och röd.Ibland pratar man om föregå med gott exempel och inge förtroende.Igen,att inge förtroende !!! Ledord för en minister i en regering.Även om det är svårt att fatta.
  I Strandhälls fall okända egenskaper.En skitpratare som nu får tillbaka all sin kastade skit i olika sammanhang i sitt eget ansikte,då passar det minsann inte den ljugande fröken längre.Något som är sant ?
  Hon får nog anstränga sig för att lyfta från dagisnivån…….fullkomlig omogen virrpanna,en gymnasieelev hade gjort ett mer bildat intryck.😂😂😂

  Svar
 2. ulf

  Man tycker ju ändå att statsministern kunde tillsätta åtminstone ministrar som har någon liten form av kompetens.Att tillsätta fullständigt officiellt okunniga lögnare till en regering borde vara under statsministern värdighet.Det är tyvärr lögnhal(s)partiets signum.Trots att herr G.Persson säkert har sagt sitt,men han är ju också gammal och passe.Utvecklingen rusar förbi även de gamla dinosaurie stötarna. ” Lögn är sanning ” Sanning ?? Ja,inom S.
  Så gör man ett fullkomligt U land av ett tidigare fungerande Sverige.Allt enligt partiboken som givetvis är röd.Betala sina räkningar och tala sanning ? Varför är det så viktigt ? Strandhäll redovisar på stort blädderblock inför gruppen väljare 🙄🙄

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.