Hans Sandin: Många kan få skaka galler i fängelse framöver!

| 5 december, 2021

Protesterna mot vaccinet som sådant och begränsningarna i människors frihet växer sig allt starkare runt om i världen både bland läkare och allmänhet. De är långt mycket större än vad som framgår i etablerade media. Många rättsprocesser pågår med mycket tunga vetenskapsmän och advokater, liksom stora massdemonstrationer.

Ett team med över 1 000 advokater och över 10 000 medicinska experter under ledning av tysk-amerikansk advokat, Dr. Reiner Fuellmich har inlett Nürnberg 2 rättsliga förfaranden mot världens ledare i brott mot mänskligheten.

Dr. Reiner Fuellmich är en internationell rättegångsadvokat som framgångsrikt har stämt stora bedrägliga företag som Volkswagen och Deutsche Bank. Hans världsomspännande nätverk av advokater har lyssnat på hundra experter från alla vetenskapsområden. De har samlat obestridliga bevis för att Covid-pandemin i själva verket är en planerad kriminell operation. Enligt Dr. Fuellmich kan en andra Nürnbergrättegång behövas, för att åtala alla som är delaktiga i detta aldrig tidigare skådade brott mot mänskligheten.

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.