ANDERSSONS RÖDGRÖNA ALLTMER SPLITTRADE

| 6 december, 2021
Båda ingår i S-regeringens underlag, men 70 procent av V-väljarna saknar förtroende för Annie Lööf (C), och över 50 procent av C-väljarna misstror Nooshi Dadgostar (V). Foto: arkiv.

Vänsterpartiets väljare har tappat förtroendet för Annie Lööf (C). Och centerväljarnas missnöje med Nooshi Dadgostar (V) har ökat dramatiskt. Men båda partierna ingår i statsminister Magdalena Anderssons regeringsunderlag. Sprickan i detta underlag blir allt större.

Efter sommarens regeringskris och turbulensen kring regeringsbudgeten har väljarnas förtroende för centerledaren Annie Lööf sjunkit dramatiskt. Det visar nedbrutna siffror i Sifo-mätning som Expressen rapporterar (betalvägg).

En förklaring till att missnöjet med Annie Lööf ökar är att vänsterpartiets väljare har tappat förtroende för henne. I våras var det 42 procent av V-väljarna som inte hade förtroende för Lööf. Den siffran är nu 71 procent. .”

Läs vidare i SAMTIDEN


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

1 En tanke på “ANDERSSONS RÖDGRÖNA ALLTMER SPLITTRADE

  1. ulf

    Dessa är essen inom respektive parti …….därav den humoristiska framtoningen.Båda föredrar S som chef över sina egna partier.Fräscht !!! 🙄😂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.