Ghazal Saberian (SD): ”Cuz hey, it’s ok when we do it!”

| 7 december, 2021

Civilministern på bild med vad som ser ut som en hitlerhälsning, sambon i sydstatsflagga och vitmaktmusik som förekommit på deras fester. Men Magdalena Andersson har fortsatt förtroende för henne. 

Jag vet ett parti där som omedelbart skulle uteslutit individen i fråga om sådana uppgifter skulle framkommit. Mitt parti. Sverigedemokraterna. 

Även om det var för väldigt länge sedan och hon var väldigt ung och det hela förmodligen var ett misstag och en dum grej så hade en person inte fått fortsätta att företräda SD efter en sådan här incident. 

Men nu är det Socialdemokraterna det gäller och då gäller ju som vi alla vet andra regler. ”Cuz hey, it’s ok when we do it!”

Ghazal Saberian (SD)


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

3 tankar på “Ghazal Saberian (SD): ”Cuz hey, it’s ok when we do it!”

 1. ulf

  Så nu lämpar Andersson givetvis och väntat över anklagelserna på SD 😂😂 När en lögnhal(s) inom S gör nazi hälsningar,ministrar trakasserar eller är uppenbart olämpliga att ha egen ekonomi,då är det SD man skyller på !!!!
  När någon annan i ett parti gör en bråkdel av detta exploderar Lögnarna(s) propaganda maskineri i alla led.Order går ut att göra ned alla beskyllningar mot alla partitrogna oavsett vad de gjort för fel.
  Ynkryggar är för klent ord,de är helt hjärntvättade i sin socialistiska virrhjärna.
  En samling obildade politiker som överlever genom sin skitkastning på alla andra och bristen på bildning lyser verkligen igenom.Att någon vill vara en del av detta spektakel har endast ekonomiska orsaker,vi vanliga som man för länge sen vänt ryggen ser igenom lögnerna.
  Löfven eller Andersson ,samma ynkliga hånfulla maktfullkomliga översittar framtoning,och storljugande alltid.” Även nazister blir S minister trots allt krumbuktande. 🤮🤮 SD har moral långt över dessa sozzar som enbart gör en moraliskt illamående.

  Svar
 2. Anders

  Med samma metod som (S) lämpar över väljare på (SD) lämpar Magdalena över skulden för Heilhälsningen på (SD).
  Det visar att hon är helt ointresserad av att ta ansvar för sitt Parti.
  35% av LO kollektivet är rasister har en korrupt enkät visat .
  Men den är helt fel .
  65% är rätt siffra.
  Vänta till valet så får vi se .

  Svar
 3. ulf

  Givetvis har man nu satt igång Sd förföljelsen med hjälp av Expressen och andra regeringstrogna skitblaskor,för att förskjuta focus från sina egna nazister på klassiskt Lögnhal(s)maner,rent löjeväckande genomskinlig taktik.
  Aldrig har väl ” bjälken i det egna ögat” varit större än när ett desperat sozzepatrask skall skylla allt på andra…..grandet i andras ögon skall förstoras till ett träd 🙄🙄😂😂 Att S lever kvar enbart på grund av sina köpta bidragsröster är sannerligen uppenbart,normala ser igenom detta imbecilla skådespel 🤯.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.