Hans Sandin: Den politiska kompassen har totalt slutat fungera hos Socialdemokraterna och visar starkt åt höger.

| 23 december, 2021

Ansvaret för pensionsfrågan måste föras över till riksdagen och därmed till en fri och öppen debatt om ett nytt och bättre pensionssystem.

Så länge “Pensionsgruppen” finns där som en propp är detta inte möjligt, vilket var Socialdemokraternas strålande idé från början. Falskheten kan inte bli tydligare med dessa marodörer vid makten.

Låt oss få tillbaka demokratin i Sverige för vi kan inte vänta längre.

Det är ett maktmissbruk, som saknar motstycke i modern svensk historia och det är Socialdemokraterna tillsammans med Allianspartierna som bär ansvaret.

Det finns bara en möjlighet till att ändra på detta och det är att se till att dom ekonomiska förutsättningarna finns i landet och då är frågan hur uppnår vi det.

Jo, genom ett totalstopp för invandringen i valet 2022 och ett totalstopp för det enorma slöseriet som pågår inom samtliga myndigheter i Sverige.

En hantering, som kommer att gå till eftervärlden, som ett av de värsta, dyraste och mest ödesdigra misstagen i landets historia. Konsekvenserna är förkrossande och kommer att plåga nationen i flera decennier framöver.

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

1 En tanke på “Hans Sandin: Den politiska kompassen har totalt slutat fungera hos Socialdemokraterna och visar starkt åt höger.

  1. Carl den 12

    Man kan inte komma och säga att det inte finns pengar att höja pensionerna och det rejält, när man i andra stunden prioriterar människor som inte bidragit med någonting❗❗❗

    Calle ifrågasätter hur man kan vara så generös mot vissa, på bekostnad utav dom som har arbetat och dragit in pengar till samhället, ett helt yrkesliv❓❓❓

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.