(S)VETTIGT FÖR MILJÖ- OCH ENERGIMINISTRARNA

| 26 december, 2021

De är inte mer än några veckor sedan Khashayar Farmanbar (S) utsågs till ny energiminister och Annika Strandhäll (S) till ny miljöminister. Båda har redan fått det svett om öronen då elpriserna skenar och kärnkraftsbeslut blivit akuta.

Energiministern retar upp folk som fått flera tusen kronor mer i elräkning med att säga i TT-intervju att elen i Sverige trots allt har ”billigare el” än övriga Europa. Och att det förmodligen finns ”potential att kunna leverera billig el” någon gång i framtiden.”

Läs vidare i SAMTIDEN


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “(S)VETTIGT FÖR MILJÖ- OCH ENERGIMINISTRARNA

 1. SALA

  Om man inte har bröd att äta får man äta tårta

  Vanligt förekommande utspel bland “Södermalmseliten”

  Verkligheten ser väldigt annorlunda ut för den som befinner sig i den och de som lever utanför

  Svar
 2. ulf

  En ny virrhjärna,en i raden.Han kan ju börja med att ställa elpriset i jämförelse med medeltemperaturen i ex vis mellersta och södra Europa..Kanske inte 20 minus där i flera månader……Går det år mer el för att hålla värme och överleva i Norden…….? S Idioter har kommit och gått,här kommer en till som ingenting begriper.Sannerligen måste S rekrytera utifrån djup fullständig inkompetens avs sitt ansvarsområde.🙄😂 Löjeväckande över(S)ittar förakt för Svenska Skattebetalare.🤢
  Tur att kvarvarande svensk industri och småföretag har en annan syn på kompetens.🙏🏻Där platsar inga med enbart S och fackliga kurser 🙄🙄 Av uppenbara skäl !!!
  För Svenskarnas egen skull.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.