Johan Westerholm: Jag önskar att jag kunde kalla mig socialdemokrat

| 31 december, 2021
ohan Westerholm, illustration Lars Vilks/Socialdemokraterna logo.

Nyår. Nytt år. Valår. Vart skall en traditionell socialdemokrat vända sig? Jag önskar att jag kunde kalla mig socialdemokrat. Men det är helt omöjligt för mig att rösta på partiet i valet till riksdagen idag. Den stora frågan för mig är om Magdalena Andersson lyckas vända partiet i tid tills dess. Och om hon vill.

Nyårskrönikor ska vara hoppingivande. Och kanske är det extra viktigt inför 2022, det valår som många har längtat efter. Att det blir någon form av ordning i den svenska demokratin efter åtta år av oordning.

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

1 En tanke på “Johan Westerholm: Jag önskar att jag kunde kalla mig socialdemokrat

 1. Carl den 12

  Exakt samma här, mina mor och farföräldrar ville Ingenting annat än att man röstade på S, för dom som arbetade och byggde, så jävla stolt upp det här Landet och deras förfäder innan det.

  Men, det tar stopp fast att man var en utav dom som förväntades att man skulle rösta, just på S.

  S stod en gång, för det som var Sverige🇸🇪
  I dag står S, för Ingenting💔

  Calle Von vad fan är det frågan om🤔

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.