Hans Sandin: Magdalena Andersson låg bakom den politik som bedrevs av Stefan Löfven. Tro inget annat!

| 8 januari, 2022

När man kompromissat bort precis all trygghet i landet så väljer Stefan Löfven att avgå med miljoner i fickan, vilket hans efterträdare Magdalena Andersson också kommer att göra.

När makten går före allt annat, och man härskar och splittrar så mycket som det bara går med lögner, korruption och direkta lagbrott som Socialdemokratin har gjort i flera decennier så har vi fått nog.

Magdalena Andersson är den stora “Höken” som kommer att fortsätta på den inslagna vägen efter Stefan Löfven där allt kommer att bli värre än tidigare och med en högersväng som vi inte sett tidigare.

När lögner blir till sanningar är något riktigt fel i samhället. Någon måste kunna stoppa detta vansinne som pågår, som bara är ett slöseri med skattepengar i kolossalformat som vi inte sett tidigare historiskt. Det blir höjda skatter utan någon konsekvensanalys och riskanalys där konsekvenserna blir enorma vilket vi nu ser med ökade Elpriser och Bensinpriser o.s.v. i all oändlighet.

(Många svenska politiker har blod på sina händer och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan. Citat: Björn Ranelid)

Politikerföraktet lär väl knappast bli mindre. Sverige går mot en ofrånkomlig undergång var så säker, när en otroligt skadlig politik tillåts fortsätta av en befolkning som inte fattar vart vi är på väg.

För övrigt anser jag att samhällskontraktet mellan stat och invånare är utagerat då staten ej uppfyller de krav som avtalet kräver med hänsyn till upprättande av landets gränser, säkra vår trygghet och upprätthålla lag och ordning, säkerställa och investera i vår välfärd.

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “Hans Sandin: Magdalena Andersson låg bakom den politik som bedrevs av Stefan Löfven. Tro inget annat!

 1. Carl den 12

  Man tar ifrån arbetarna och ger till brottslingar och terrorister✔️

  Man skam- och skuld- belägger skötsamma människor, som önskar ett tryggt samhälle och kallar det för “rasism”✔️

  Man förstör det samhälle våra förfäder byggde upp och det samhälle, kommande generationer ska leva i✔️

  Calle undrar, vem står ansvarig för rikets säkerhet och hur kommer det sig att man kan göra karriär och pengar på att förstöra ett helt land och dessutom, komma undan med det❓❓❓

  Svar
 2. Göran

  Visst är de skickliga, eller hur? De spelar Good Cop, Bad Cop med oppositionen och folket hela tiden och lyckas!
  Just nu är Magdalena Good Cop och S har precis offrat sin Bad Cop Löfvén.
  Och under tiden tittar oppositionen på och undrar vad som händer. Speciellt M som just nu hävdar att Good Cop Magdalena har “några smekmånader” och att det är därför hon har bra opinionssiffror. Under dessa Honeymoons sitter alltså M, möjligen med undantag av Billström, stilla i båten. Jag håller mig för pannan….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.