4 tankar på “Kommer Magdalena nu TA SITT PERSONLIGA ANSVAR för att hon anlitat en illegal efterlyst invandrare som städare?

 1. Sala

  Varför skulle hon det? Det är troligen en av hennes väljare inbjuden av 7K.

  Svar
 2. Carl den 12

  Tvärtom, så tror jag att många är för ett trälsamhälle, där man har “användning” för mångkultur, såväl legal som illegal🤔

  Att vara springpojke i det forna Moder Svea, har en helt annan betydelse i det Nya “Goda” Sverige, i dag🙊🙉🙈

  Calle tycker sig se en motvilja till lag och ordning och mitt upp i det står våra politiker och är en gemensam del utav allt ihop, vilken överraskning🙄

  Det här säger allt, om vilken hand som gungar vaggan👶 IGEN, i Moder Svea❗❗❗

  Svar
 3. ulf

  Givetvis skall det springa diverse löst folk,gärna såna som befinner sig i Sverige illegalt, i maktens boningar.Vem vet vilka som ” arbetar” nära makten ? Svar: inte en prioriterad säkerhetsfråga,behövs ingen extra koll 🤯🤯 Även de som har utvisningsbeslut välkomnas .
  Nä,focus ligger på att kartlägga sveriges katter med kattregister och säkert kommande kattskatt 😂😂😂Det är en prioriterad stor fråga för politikerna…….måste veta vilka katter vi har i landet.Vi skattebetalare försörjer ett mentalsjukhus ,med fullständigt imbecilla ministrar,vilket de senaste utnämningarna bevisar.Heil på er och nu skall jag kanske betala en räkning,eller uttala mig om kärnkraft eller obefintlig brottslighet och mord eller elkris eller riks gri(s)uttalanden eller….ja välj själv lämplig stor tokighet.Enligt statsministern ” inga problem med det ”.Goddag yxskaft.

  Svar
 4. Göran

  Magdalena är oskyldig till denna händelse. Men är en del av det system som möjliggjort denna händelse.
  Förr eller senare går det käpp rätt åt h*e för Sverige som en konsekvens av att de styrande politikerna är totalt aningslösa att förstå vad de ställer till med genom den ogenomtänkta invandringspolitik de bedriver där ingen gjort några konsekvensbedömningar.
  Kortare uttryckt: genom den förda strutspolitiken kommer det förr eller senare att gå åt h*e.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.