Magdalena Andersson visar den ”rätta” ullen

| 10 januari, 2022
Beredskap för bondeoffer. Wikimedia.

Städning genom personal som saknar uppehållstillstånd är inte Magdalena Andersson enda piglösning. Nu vet vi att hon också skaffat sig en statssekreterare, Emma Lennartsson, med ett skamfilat förflutet. Det är nämligen samma person som räddade Lövfen från skandalen på Transportstyrelsen. Hon påstod då att hon inte hade informerat statsministern om skandalen och tog på sig ansvaret. Tro´´´ t den som vill. Löfven gjorde ett bondeoffer med tystnadslöfte kan man ana. 

Men hon offrade sig egentligen inte. Hon agerade som en riktig partiarbetare ska. Ledningen har nämligen alltid rätt. Dessutom erhöll Lennartsson ett rejält avgångsvederlag på 1,3 miljoner (om hon handlat helt fel kunde hon ju avskedas). Och därefter ett välavlönat jobb på landstinget i Uppsala. Den politiska klassen ser som bekant om sina egna, särskilt de som offrar sig för att rädda den högste makthavaren.

Nu sker alltså något likande igen rörande Lennartsson. Som trogen och lojal sosse får hon tillbaks sitt gamla jobb i Regeringens kansli. På Lennartsson kan verkligen Magdalena Andersson lita. Som lydig sosse kommer hon än en gång att offra sig för statsministern om det behövs. Och knipa käft. 

En foglig jycke lyder alltid sin matte. Sådan dam sådan hund. Men det är stor komik att Lennartsson nu ska ha ansvar för krisberedskapen inom statsrådsberedningen. Förvisso har hon visavi Löfven visat beredskap i kris. 

Tydligare kan inte en utnämning motiveras i Åsa-Nisses hemland. 

Torsten Sandström, professor emeritus i civilrätt vid Lunds universitet

anti-pk-bloggen


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “Magdalena Andersson visar den ”rätta” ullen

 1. ulf

  Lögner och mygel,lögner och mygel.Rö(s)tköp är metoden för att behålla makten och givetvis en ny befolkning som vi svenska skattebetalare skall avlöna till vår egen undergång .
  Naturligtvis även den välkända arrogansen och skitkastningen mot alla som har en avvikande syn på spektaklet.Den nya statsministern verkar vara en ännu mer arrogant och hånfull person,det kryper fram alltmer.Osympatisk.Men med ett nytt bidragsavlönat icke arbetande folk fortsätter bidrag(s)partiet rasera Sverige och sprida sin välkända skit och lögn,lögn,lögn……
  En bedrift att kunna samla så mycket inkompetens i ett parti men med tanke på den tydligt outtömliga källan ingen större bedrift ändå………ungefär som mp tokarna….🙄😂
  (M)edan oppositionen fortsätter sin sköna törnrosa sömn.Vv väck mig inte…..före valet 😴😴

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.