Sossar. Hur vi än gör. Sossar.

| 10 januari, 2022

Bättre kan det inte sägas. Och varje dag slåss jag mot dem – dessa enfaldiga lata väljare som tror så högt om sig själva. Oftast är de chanslösa men det spelar ingen roll. Inget biter på dem i deras konstruktionism. Inget. De är som döda fiskar som flyter med strömmen. Jag avskyr det men det fyller mig också med kamplust och vilja. 

Det Jens säger: att de inte förstår bättre tror jag är sant. Så mycket som jag får skickat till mig , höra och läsa gör att jag tror att de tror på det. Deras arrogans är som den yttersta finishen på det. Kanske deras sätt att ens få ihop sitt narrativ. 

Ja. De vinner nog. Kanske på en högerbudget dock så länge C håller fast vid något och släpper de det så lossnar den sista stenen under foten. Då blir det socialism i alla system. Då den stenen är vänd är det sista hoppet ute. Men tills dess måste vi – Jens, jag, Markus, Alexander, Lena, Josefin , Henrik, Aron och alla ALLA som fattar vad som händer i världen på 20-talet göra allt för att stå emot. Och förglöm då inte de internationella händelserna som ett hotande krig i Ukraina som kan beröra oss mer än vi anar. Det är nära. 

2022 har jag förutspått mörkt. Kanske mörkast sen 1939. Hoppas jag får fel. Nu tar vi en dag. Till.

https://www.facebook.com/644748250/posts/10158771661158251/?extid=0&d=n

Niklas Gerholm


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

1 En tanke på “Sossar. Hur vi än gör. Sossar.

 1. ulf

  I den sk ”oppositionen ” är det väl bara SD och KD som sprattlar lite,M och ev övriga flyter tydligen behagligt med i den socialistiska strömmen ” som döda fiskar ”,och då är man definitivt helt uddlös och borta utan betydelse.
  Det otal straffsparkar som Lögnhal(s)partiet bjudit på under senaste sju åren har man inte ens bemödat sig med att sätta i öppet mål. (M)enlösa bekväma maktfruktande sk oppositionspartier kommer inte att förändra Sverige. (C)appvändarna drar också sitt välkända opålitliga svikarstrå till den stinkande socialist stacken.Adjö Sverige.
  S valrörelse är redan i full hastighet,och M har väl inte ens vaknat ännu.Efter första kvartalet är valet klart då har 90% redan bestämt sig var rösten hamnar.
  Eloge SD och KD som iaf försöker förändra trots övermakten.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.