Hans Sandin: Magdalena Andersson arkitekten bakom Socialdemokraternas politik som inte har någon ände utan fortsätter som tidigare.

| 12 januari, 2022

Tro inte att något kommer att bli bättre med Magdalena Andersson som statsminister. Som finansminister i Stefan Löfvens regering i drygt 7 år raserades den Svenska välfärden i grunden som hon var arkitekten till och där allt kommer att förvärras framöver.

När makten går före allt annat, och man härskar och splittrar så mycket som det bara går med lögner, korruption och direkta lagbrott som Socialdemokratin har gjort i flera decennier borde det inte vara hållbart.

Med en politik som grundar sig på Wallenbergs imperium där hennes man är rådgivare kan inget bli till det bättre om nu någon skulle tro detta.

Invandringen som urholkar alla satsningar på välfärdsprogrammet fortsätter alla dar i veckan och där integrationen lyser med sin frånvaro.

Här skulle behövas satsningar på otroliga miljardbelopp för att komma tillrätta med bl.a brottsligheten o.s.v. men som saknas helt för närvarande och där ingen ljusning syns i siktet.

I stället närmar sig en ekonomisk kris som vi aldrig tidigare upplevt i Sverige som grundar sig på totalt felaktiga beslut i all oändlighet av dessa degenererade personer.

Låt mig påminna om följande där Sveriges kanske främste ekonom – Assar Lindbeck – skriver:

Ett rikt land som Sverige med nio miljoner invånare i en värld med många miljarder fattiga kan omöjligen ha fri invandring. De måste ha en restriktiv invandring. Och den måste vara väldigt restriktiv om man ska skydda löner och välfärdssystemen i rika länder. Det är fullständigt ofrånkomligt.

Redan Gunnar Myrdal insåg det för många år sedan när han skrev att välfärdsstaten är ett nationellt projekt. Med det menar han att de förmåner en nation lyckas skaffa genom att ha en framgångsrikt ekonomisk utveckling under hundra år, de kan man inte erbjuda resten av världen utan att vårt system går omkull. Märk väl att dessa var Socialdemokrater!

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “Hans Sandin: Magdalena Andersson arkitekten bakom Socialdemokraternas politik som inte har någon ände utan fortsätter som tidigare.

 1. ulf

  Allah myndigheter,statliga verk,institutioner,skolor,Svt, Sr är besmittade med den förlamande lögnhal(s)sjukan och socialistiska lismande sjukdomen som visar sig i förfallet av Sverige.Alla Sozzar lever av den sjukdomen i samhället och har sin livs försörjning där.
  Alla applåderar när ett land sjunker ned i dyn pga odugligt ledarskap.Ett kollektivt hjärnsläpp och köp av 25% av rösterna via bidrag.Riksrätt vore den logiska följden.Köpt makt kommer att straffa sig.Mera bidrag ger fler röster,finns det något mer ynkligt,obildat och mer landsförstörande……Vi raserar Sverige.Vi måste köpa vår makt !!Ingen vill ha oss annars.
  Om Bidrag(s)partiet beslutar om halshuggning av etniska Svenskar,kommer de som ev kvarstår ändå att rösta på socialisterna ? Högst sannolikt i ett fullkomligt mentalsjukt land…🙄🙄🤯🤯 och en planerad hjärntvätt av befolkningen.Men som lögnhal(s)arna resonerar,hjärndöda behöver ingen motivation,de kan ju inte tänka annat.Socialistdiktaturen har alltid rätt…..eller ? När man redan köpt sig bidragsmajoritet gäller det bara att hålla de etniska svenskarnas skatteinbetalningar på rätt nivå,för övrigt skiter vi inom S fullständigt i svenskarna och Sverige. Det är sozzialdemokratisk politik det,påhejade av de dresserade ynkliga hjonen inom Pravda Svt,de stora tomma köpta hjonen.😂😂 Mot U landet,fjamåt,alla är med.
  Utom vi som inser eländet och det rena uppenbara inkompetenta hjärnsläppet.🤯🤯

  Svar
 2. Anders

  Hon tror hon kan göra om Göran Perssons kupp med maxtaxan på dagis som ändrade hela valrörelsen .
  Nu hasplar de ur sig ett desperat obearbetat löfte om elbidrag till de “värst utsatta”.
  Såvitt jag förstår är det alla skattebetalande Svenskar .
  För de som vi redan försörjer via bidrag spelar det ingen roll , de får redan sina elräkningar betalda.
  Undrar om den där ekonomen Sandro Scocco har ett finger med i den här kalkylen .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.