Rättssamhället?

| 13 januari, 2022

Om vi, som moderaterna vill, börjar separera kriminella i kategorier får vi en samtyckeslag till. Det är på väg mot naturrätt. Och om utbildade bibliotekarier som vigt 5 år att bli kunniga inom all världens litteratur, förvaring och kommunikation av denna nu ska bli MMA-fighters i ett land med världens högsta skatter – vart är då landets rättssamhälle på väg? Hur ser det ut om 10 år? Har vi då ens en polis värd namnet? Vilken filosofi har vi anammat på vårt rättsväsende då då vi inte slutar ta in människor vi inte kan ta hand om och de som redan är förlorade ingår i parallella samhällen? Vilka yrkesgrupper och till sist civila ska få axla rollen som vi betalar skatt för, nämligen polisen?

Jag är gravt oroad över utvecklingen kära följare. Det här är året då jag ska presentera vad jag ser händer och vad som krävs för att stoppa det. Det är fråga om säkerligen 20 år innan vi ser ljusningen om vi börjar nu och det gör vi inte.

Niklas Gerholm


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

2 tankar på “Rättssamhället?

  1. SALA

    Mörkret har lagt sig över landet på många sätt. Det finns ingen ljusning. Däremot kommer vi att matas med lögner om motsatsen.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.