Johan Westerholm: Därför utgör Socialdemokraterna ett hot mot demokratin

| 14 januari, 2022
Magdalena Andersson / Morgan Johansson. Foto: Regeringen.se. Montage

Regeringens explicita vägran att bistå Corona-kommissionen med efterfrågad dokumentation följer en lång socialdemokratisk tradition. Exemplen är flera och går tillbaka till åtminstone regeringen Persson under Tsunamikrisen men är inte heller isolerat till detta.

Corona-kommissionen nekas ta del av underlag som ingår i regeringens pandemihantering. Bland annat rör det sig om krishanteringskansliets minnesanteckningar från tunga möten mellan berörda statssekreterare kunde Dagens Medicin rapportera under gårdagen. SR Ekot har följt upp med frågor om varför…

Läs vidare på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.